• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

Admin

Administrators
  • تعداد ارسال ها

    26
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط Admin


  1. در 3 دقیقه قبل، مریم گفته است :

    سلام برای ویزای شینگن می خواهم اقدام کنم مرا راهنمایی کنید

    سلام 

    بستگی به شرایط مالی و کاری شما متفاوت هست 

    لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

    لطفا کلیک کنید

    و یا با شماره 02188736703 آقای فلاحتی تماس حاصل فرمایید

    1 کاربر پسند دیده است

  2. در هم اکنون، علی رضایی گفته است :

    سلام وقتتون بخیر

    میخواستم بدونم  که از دانشگاه تو واشنگتن ویزا گرفتم میتونم اول وارد نیورک شم بعد برم واشنگتن برام مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟

    تا اون جایی که من اطلاعات دارم مشکلی نداره ولی اجازه بدید دقیق تر این موضوع رو پیگیر شم


  3. در ۱ ساعت قبل، اردلان گفته است :

    سلام خدمت مسئولین محترم,,,

    من خیلی تحقیق کرده ام و واقعاً به این نتیجه رسیده ام که تنها مرکز قابل اطمینان برای سپردن پاسپورت و چنین فعالیت هایی صرفاً شرکت ایران آنکارا هست(حداقل تا این زمان به این نتیجه رسیده ام)

    ولی با توجه به اینکه من بسیار در این مسایل محتاط هستم جسارتاً امکان گم شدن پاسپورت ها وجود دارد؟

     و اگر اینطور شود چی؟

     

    سلام

    ما تمام مسائل امنیتی رو تا حد امکان رعایت میکنیم مثل اخذ مجوزات لازم جهت حمل پاس،استفاده نماینده اختصاصی جهت حمل و.... و بابت پاسپورت به شما رسید داده میشه

    و امیدواریم که این اتفاق همونطور که تا الان نبوده از این به بعد هم نباشه 

    2 کاربر پسند شده

  4. در هم اکنون، اردلان گفته است :

    برای سفر به دبی شما ویزای تک دبی هم میگیرید؟

     

    سلام بله انجام میدیم ولی با توجه به اینکه شما فقط درخواست ویزا تک دبی رو دارید از شما چک ضمانت و کپی بلیط گرفته میشه ضمن اینکه لازم هست بدونیم که در دبی کجا اقامت دارید لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم ها عظیم پور و قاضی لو  02188736703 تماس حاصل فرمایید

    1 کاربر پسند دیده است

  5. در هم اکنون، دکتر طهمورث گفته است :

    سلام دکتر طهمورث هستم و سوالی از محضرتون داشتم ,خرسندمی شوم عنایت فرمایید.

    ارسال پاسپورت یا به قولی پیکاپ امریکا از کجا سریعتر انجام می شود؟

    سلام اگر وقت رو هنوز نگرفتین و تازه میخواهید اقدام کنید معمولا دبی سریعتر انجام میشه با توجه به اینکه هر روز ارسال پاسپورت داریم 


  6. در 1 دقیقه قبل، احسان میرزایی گفته است :

    آمریکا

    تا قبل از قانون جدیده آمریکا نیازی نبوده قطعا-تازه قانون رو تصویب کردن و ما هم هنوز اطلاعاتمون کامل نیست ولی قطعا پیگیری میکنیم و در همین جا جواب رو اعلام میکنیم


  7. در هم اکنون، احسان میرزایی گفته است :

    سلام 

    من تابعیت ایران و انگلیس  را دارم و در این 5 سال ایران نیومدم .برنامه سفر به آمریکا را دارم ، به نظرتون ممکن هست من نیاز به ویزا داشته باشم در صورتکی پاس انگلیسی دارم؟

    منظورتون داشتن ویزا برای ایران هست یا آمریکا؟


  8. در 1 دقیقه قبل، تارا گفته است :

    با سلام و وقت بخیر

    ترجمه ی مدارک برای ارائه به سفارت امریکا آیا نیاز به مهر دادگستری دارد؟

    سلام 

    خیلی از افراد برای محکم کاری ترجمه رو تایید دادگستری میکنن که جز الزامات سفارت نیست و به نظر ما اگر هم تاثیری داشته باشه زیر 10% هست و 60% تصمیم قبل از مصاحبه شدن شما با توجه به اطلاعات فرمتون گرفته میشه

    1 کاربر پسند دیده است

  9. در 12 دقیقه قبل، sara گفته است :

     با سلام. برای گرفتن ویزا آیا داشتن کار دولتی تاثیر گذار است؟

                         در صورت پاسخ مثبت آیا سابقه شغل دولتی برای اقوام هم تاثیرگذار است؟

    نه تاثیر خاصی نداره -بیشتر وابستگی های شما برای بازگشت از آمریکا برای آفیسر مهم هست


  10. در 3 دقیقه قبل، sara گفته است :

    بله  دقیقا درسته. یک مورد برای یکی از آشناهای ما پیش آمده بود که با توجه به قوانین جدید سیاسی و قطع رابطه کشورهای عربی  و ایران,  برگه ی ریجکتی داده شد. 

    به دلیل آنکه انگشت نگاری در دبی بوده. :(

    در 3 دقیقه قبل، sara گفته است :
    در 3 دقیقه قبل، sara گفته است :

    بله  دقیقا درسته. یک مورد برای یکی از آشناهای ما پیش آمده بود که با توجه به قوانین جدید سیاسی و قطع رابطه کشورهای عربی  و ایران,  برگه ی ریجکتی داده شد. 

    به دلیل آنکه انگشت نگاری در دبی بوده. :(

    به نظر من به بهتره که به سفارت ایمیل بزنید

     

     


  11.  

     

    در 18 ساعت قبل، نورسادات گفته است :
    در 18 ساعت قبل، نورسادات گفته است :

     دلیل اینکه ویزای امریکا صادر شود ولی  بعد از ارسال پاسپورت برای زدن لیبلreject letter داده شده چیست؟

     چاره چیست؟

    سلام در بعضی موارد بعد از اف بی آی چک سفارت بنا بر تشخیص خود با صدور ویزا موافقت نمیکنه باید دید دلیل کتبی رو چی اعلام کردن

     


  12. در ۱ ساعت قبل، kiana گفته است :

    khaste nabashid, soal dar rabete ba forme khanevadegi dashtam, moshakhasate khaharo baradar daghighan baiad por she?

     

    سلام 

    ضمن اینکه ممنون میشیم اگر فارسی تایپ کنید بله حتما باید اطلاعات رو وارد کنید

    1 کاربر پسند دیده است

  13. در 11 دقیقه قبل، ارغوان گفته است :

    ممنون از پاسخ سریع و کامل شما.

      حداقل و یا محدودیت مبلغ حساب بانکی  چگونه است؟

     و اینکه نیاز به گردش حساب بالایی می باشد یا مبلغ موجود در حساب کفایت می کند؟

    .

      چقدر تا آمدن ویزا زمان می برد؟

     

    خواهش میکنم

    حداقل 70 میلیون موجودی لازم هست البته در بعضی موارد میشه از حساب والدین استفاده کرد

    نه نیاز به گردش زیاد نیست مگر اینکه لازمه شغلتون باشه 

    از زمان انگشت نگاری ومصاحبه 14 روز بعد جواب میاد

    2 کاربر پسند شده

  14. در 3 دقیقه قبل، ارغوان گفته است :

    سلام. برای گرفتن ویزای شنگن از کجا بهتر است که اقدام شود.

    مبلغ و شرایط و مدت آمدن ویزا را بفرمایید.

     آیا نیاز به travel history قوی هست؟در صورت پاسخ مثبت بهتر است سفرهای رفته بیشتر به کجاها باشد؟

    ممنون

    سلام بستگی ب شرایط شما روش ها متفاوت خواهد بود ولی از نظر ما سفارت اتریش خیلی منطقی تر با پرونده ها برخورد میکنه 

    مبلغ ویزا 1/500/000 تا 3/000/000 میلیون تومان که بستگی به شرایط شما داره

    نه نیاز نیست ولی بهتره که لا اقل قبل چند سفر خارجی داشته باشید

    3 کاربر پسند شده

  15. در 2 دقیقه قبل، ارغوان گفته است :

    سلام. برای گرفتن ویزای شنگن از کجا بهتر است که اقدام شود.

    مبلغ و شرایط و مدت آمدن ویزا را بفرمایید.

     آیا نیاز به travel history قوی هست؟در صورت پاسخ مثبت بهتر است سفرهای رفته بیشتر به کجاها باشد؟

    ممنون

    سلام شما باید سوالتون رو در قسمت اروپا بپرسید لطفا در اون بخش مطرح کنید


  16. در 5 دقیقه قبل، نورسادات گفته است :

                         با سلام  و خسته نباشید

      به تازگی با  ارگانی آشنا شدم که نوید تحصیل در مقطع دکترا و  یا فوق لیسانس در دانشگاههای امریکا را بدون مدرک زبان تافل به اینجانب داده اند. 

      بدین صورت که با پرداخت مبلغی , پذیرش از دانشگاه را گرفته و سپس ویزا را با قید ضمانت اخذ می نمایند. 

                لذا این سوال را دارم که گرفتن ویزای امریکا بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد؟

                  پیشاپیش از حسن توجه شما کمال تشکر را دارم.

    سلام امکان همچین کاری وجود داره ولی نه از دانشگاه های معتبر و اینکه آیا با این پذیرش بتونید ویزا بگیرید بعید میدونم که کسی بتونه به شما بابتش ضمانت بده!


  17. در 5 دقیقه قبل، Hesaneh.azhdadi گفته است :

    سلام خسته نباشید،میشه شرایطه سرمایه گذاری را برام توضیح بدید وبگید به چه مقدار پول احتیاج است؟

    سلام ممنونم 

    حداقل ویزای سرمایه گذاری 1 میلیارد تومان دارایی نشون بدید ولی فقط 100 هزار دلار سرمایه گذاری میشه و در صورت ایجاد شغل این مبلغ به شما برگردونده میشه