• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

Admin

Administrators
  • تعداد ارسال ها

    26
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های Admin

  1. شینگن

    سلام  بستگی به شرایط مالی و کاری شما متفاوت هست  لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید لطفا کلیک کنید و یا با شماره 02188736703 آقای فلاحتی تماس حاصل فرمایید
  2. ویزای دانشجویی

    تا اون جایی که من اطلاعات دارم مشکلی نداره ولی اجازه بدید دقیق تر این موضوع رو پیگیر شم
  3. احتیاط

    سلام ما تمام مسائل امنیتی رو تا حد امکان رعایت میکنیم مثل اخذ مجوزات لازم جهت حمل پاس،استفاده نماینده اختصاصی جهت حمل و.... و بابت پاسپورت به شما رسید داده میشه و امیدواریم که این اتفاق همونطور که تا الان نبوده از این به بعد هم نباشه 
  4. dubai visa

    سلام بله انجام میدیم ولی با توجه به اینکه شما فقط درخواست ویزا تک دبی رو دارید از شما چک ضمانت و کپی بلیط گرفته میشه ضمن اینکه لازم هست بدونیم که در دبی کجا اقامت دارید لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم ها عظیم پور و قاضی لو  02188736703 تماس حاصل فرمایید
  5. حداقل زمان

    سلام اگر وقت رو هنوز نگرفتین و تازه میخواهید اقدام کنید معمولا دبی سریعتر انجام میشه با توجه به اینکه هر روز ارسال پاسپورت داریم 
  6. وقت سفارت

    تا قبل از قانون جدیده آمریکا نیازی نبوده قطعا-تازه قانون رو تصویب کردن و ما هم هنوز اطلاعاتمون کامل نیست ولی قطعا پیگیری میکنیم و در همین جا جواب رو اعلام میکنیم
  7. وقت سفارت

    منظورتون داشتن ویزا برای ایران هست یا آمریکا؟
  8. معتبرسازی ترجمه

    بله انجام میدیم و توصیه میکنیم که وقت سفارت آمریکا رو در وین بگیرید که شانس بیشتری داشته باشید
  9. معتبرسازی ترجمه

    سلام  خیلی از افراد برای محکم کاری ترجمه رو تایید دادگستری میکنن که جز الزامات سفارت نیست و به نظر ما اگر هم تاثیری داشته باشه زیر 10% هست و 60% تصمیم قبل از مصاحبه شدن شما با توجه به اطلاعات فرمتون گرفته میشه
  10. ویزا

    نه تاثیر خاصی نداره -بیشتر وابستگی های شما برای بازگشت از آمریکا برای آفیسر مهم هست
  11. لیبل ویزا

       
  12. لیبل ویزا

       
  13. ویزا کانادا

    سلام  ضمن اینکه ممنون میشیم اگر فارسی تایپ کنید بله حتما باید اطلاعات رو وارد کنید
  14. شنگن

    خواهش میکنم حداقل 70 میلیون موجودی لازم هست البته در بعضی موارد میشه از حساب والدین استفاده کرد نه نیاز به گردش زیاد نیست مگر اینکه لازمه شغلتون باشه  از زمان انگشت نگاری ومصاحبه 14 روز بعد جواب میاد
  15. شنگن

    سلام بستگی ب شرایط شما روش ها متفاوت خواهد بود ولی از نظر ما سفارت اتریش خیلی منطقی تر با پرونده ها برخورد میکنه  مبلغ ویزا 1/500/000 تا 3/000/000 میلیون تومان که بستگی به شرایط شما داره نه نیاز نیست ولی بهتره که لا اقل قبل چند سفر خارجی داشته باشید
  16. شنگن

    سلام شما باید سوالتون رو در قسمت اروپا بپرسید لطفا در اون بخش مطرح کنید
  17. اخذه ویزایه سرمایه گذاری

    سلام خیر برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری نیازی به مدرک تحصیلی نیست ولی مدرک زبان لازم هست
  18. ویزای امریکا

    سلام امکان همچین کاری وجود داره ولی نه از دانشگاه های معتبر و اینکه آیا با این پذیرش بتونید ویزا بگیرید بعید میدونم که کسی بتونه به شما بابتش ضمانت بده!
  19. اخذه ویزایه سرمایه گذاری

    سلام جهت سرمایه گذاری حدود 6 ماه تا 1 سال  متاسفانه راجب پناهندگی خدمات و اطلاعاتی نداریم
  20. اخذه ویزایه سرمایه گذاری

    سلام ممنونم  حداقل ویزای سرمایه گذاری 1 میلیارد تومان دارایی نشون بدید ولی فقط 100 هزار دلار سرمایه گذاری میشه و در صورت ایجاد شغل این مبلغ به شما برگردونده میشه
  21. Welcome to Pages

    Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the IPS Community Suite. View our Pages documentation