• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

Tahereh

Members
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

1 Neutral

درباره Tahereh

  • درجه
    Newbie
  1. درخواست اصل پاسپورت

    با سلام و عرض تبریک سال نو ببخشید وقتی که اصل پاسپورت درخواست می شود می توان تلقی کرد که درخواست ویزا پذیرفته شده است؟  به نظرتون فرستادن پاسپورت با DHL  راه مطمینی است؟ یا اینکه بهتره شخصا بروم؟ (البته من ایران نیستم)   خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی های ارزشمندتون با احترام
  2. سلام و وقتتون بخیر تشکر میکنم بابت سایت و پاسخ های مفیدتون. در رابطه با فرصت مطالعاتی دانشجویان دکترا از جمله مدارکی که برای ویزای کار مورد نیاز است  (با استناد به سایت اداره مهاجرت)  نامه های زیر می باشد: Employment Reference Letter Employment Records Letter from Current Employer برای یک دانشجوی دکترا که استخدام جایی نبوده به نظرتون این نامه ها چگونه باید تنظیم شوند؟   و نکته دیگه اینکه نامه ساپورت مالی را کی باید ارایه کنیم بهشون. چون من در قسمت مربوط به ویزای کار توضیحی در این رابطه ندیده ام؟ سپاسگزارم از وقت و توجهتون
  3. با سلام و احترام من دانشجوی دکتری مشترک بین کشور فرانسه و ایران هستم. در حال حاضر نیز در فرانسه به سر میبرم. این امکان برای من مقدور هست که از طریق حمایت مالی دانشگاه فرانسوی، فرصت مطالعاتی 2-3 ماهه به مونترال برم. من یکبار برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و حتی انگشت نگاری را هم در پاریس انجام دادم. جواب سی آی سی این بود که در گروه اشتباهی اقدام کردم و بایستی برای ویزای کار تحت کد معافیت LMIA C44 اقدام کنم. مدارکی که در حال حاضر دارم: مدرک لیسانس، ارشد و گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری. نامه ساپورت مالی از طرف دانشگاه فرانسوی دعوت نامه از طرف استاد کانادایی برای ماه های ژوئن و جولای من در وبسایت سی آی سی دیدم که مدارک دیگری هم لازمه. منتها قبل از اقدام برای ویزا میخواستم در خصوص چندین مساله از شما درخواست راهنمایی کنم: 1- در سایت نوشته شده که شاید درخواست گواهی عدم سوء پیشینه شود، با توجه به اینکه من الان در ایران نیستم و اگر از طریق سفارت اقدام کنم حدود 2 ماه یا بیشتر باید منتظر این گواهی باشم. آیا به نظر شما اول برای ویزا اقدام کنم و در همین حین برای سوء پیشینه هم اقدام کنم و اگر سی آی سی درخواست گواهی کرد بعد برای آنها این گواهی را بفرستم؟ یا اینکه اونها حتما این نامه را خواهند خواست و باید اول نامه را داشته باشم و بعد اقدام کنم؟ من تا بحال گواهی عدم سوء پیشینه نگرفته ام ولی جرمی هم ندارم. 2- در سال 2015 من از ژانویه تا جولای و از سپتامبر تا آخر دسامبر در فرانسه بوده ام. به نظر شما آیا آنها گواهی عدم سوء پیشینه از فرانسه را هم نیاز خواهند داشت؟ 3- در حال حاضر دعوت نامه برای ماه ژوئن و جولای تنظیم شده است. اما من استرس این را دارم که مبادا تا ژوئن جواب ویزا را نداشته باشم. ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید که اگر جواب ویزا دیرتر از تاریخ دعوت نامه بیاد مساله به چه شکل خواهد بود؟ 4- آیا هنگامی که ویزا آماده میشه، الزاما خود شخص باید بره سفارت و جواب را بگیره یا از طریق سایت سی آی سی همه چی پیش میره؟ 5- برای من این امکان مقدور هست که تاریخ دعوت نامه را به ماه سپتامبر تغییر بدهم. اما با توجه به اینکه در این صورت من باید ماه های ژوئن، جولای و آگوست را در ایران باشم و این در حالیست که برای ویزا از فرانسه اقدام کرده ام. آیا مشکلی از این لحاظ وجود نخواهند داشت؟ لازم به ذکر است که من گواهی اقامت موقت فرانسه تا ماه ژوئن 2017 را هم دارا هستم.   این شرح مختصر از وضعیت است و ممنون میشم اگر لطف بفرمایید و راهنمایی کنید.  اگر سوال خاصی مد نظرتون هست در خدمتتان هستم.