• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

N.Admin

Members
  • تعداد ارسال ها

    64
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط N.Admin


  1. در 3 دقیقه قبل، mitra.sa گفته است :

     برای گرفتن اقامت باید 2 سال پیوسته موند یا 3 سال ؟

    برای گرفتن تابعیت(citizenship) حضور 3سال ممتد از 4 سال و 4 سال متناوب از 5 سال مدنظر هست 
    در مورد تمدید اقامت که حداقل 2 سال لازم است باید :

    • در پایان 5 سال اعتبار PR در کانادا حضور داشته باشند 
    • یک درخواست به دادگاه ارائه بدند تا در مورد اون تصمیم گیری شود و تا اعلام رای هم نباید از کانادا خارج شد.

  2. بلی. اگر متقاضی یا همسر او اقوامی به صورت شهروند یا دارای اقامت دائم در کانادا داشته باشد. اقوام شما در کانادا باید فرزند، مادر، پدر، برادر، خواهر، عمه ، عمو، خاله، دایی، برادرزاده، خواهر زاده، پدر بزرگ و یا مادر بزرگ باشد.

    بله حتما   اگر شما و در صورت داشتن همسر , اقوامی دارای کارت شهروندی و یا اقامت دائم  داشته یاشید پون مثبت برای شماست.

     اقوام شامل: فرزند -مادر- پدر- برادر- خواهر- عمه- عمو- خاله -دایی- برادرزاده- خواهر زاده- پدر بزرگ و مادر بزرگ


  3. سابقه کار برای متقاضیان این ویزا یکی از معیارهای مهم نیز هست. و باید  دارای حداقل 1 سال سابقه کار  مداوم در حرفه ی مورد تایید اداره ی مهاجرت باشد.

     و الزامی به مربوط بودن رشته ی تحصیلی و سابقه ی کار نمی باشد.


  4. در هم اکنون، رضا عز گفته است :

    تفاوت بین کارت اقامت دایم و کارت شهروندی  در چیست؟

    شهروندان کانادا  ( افراد دارای Citizenship Card ) می توانند پاسپورت کانادایی دریافت کرده و در انتخابات کانادا شرکت کنند.

     و افراد مقیم دایم کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا می توانند برای کارت شهروندی اقدام نمایند.


  5. ویزای کار به صورت موقت بوده و افرادی که با واسطه ویزای کار در کانادا زندگی می کنند نمی توانند از امکاناتی که به صورت رایگان در اختیار افراد مقیم کانادا قرار می گیرد استفاده نمایند. این امکانات رایگان شامل آموزش زبان، حقوق بیکاری، خدمات درمانی، خدمات بازنشستگی و … می باشد.


  6. در 7 دقیقه قبل، رضا عز گفته است :

    مزایا و معایب مهاجرت به کبک در مقایسه با مهاجرت فدرال چیست؟

    خیلی افراد بر این باورند که پروسه مهاجرت به کبک سریعتر است.

    فرق اصلی این دو نوع مهاجرت پس از رسیدن به مقصد مشخص میشود. بعضی افراد، کبک را به عنوان یک انتخاب بهتر به عنوان محل زندگی یا کار نسبت به دیگر استانهای کانادا دوست دارند.


  7.  قوانین ویزا برای فدرال و کبک بیشتر در skilled worker visa مطرح است.

    دولت کانادا به استان کبک این اختیار را داده تا قوانین خودش را برای پذیرفتن اشخاص داشته باشد.

    مهاجرت کبک کاملا متفاوت از مهاجرت فدرال است. نکته اول اینکه متقاضیان کبک باید پس از دریافت مدرک پذیرش از اداره مهاجرت کبک، در مرحله دوم برای بررسی های امنیتی و معاینات پزشکی، تقاضای خود را به اداره مهاجرت فدرال ارسال کنند. بنابرین، ویزای اقامت دائم این متقاضیان به وسیله اداره مهاجرت فدرال صادر میشود. ولی بزرگترین فرق مهاجرت به کبک در دو عنوان زیر خلاصه میشوند:

    الف. متقاضیان مهاجرت فدرال باید در ۲۹رشته شغلی موجود در فهرست مشاغل مورد نیاز فدرال تجربه کاری داشته باشند، در حالی که متقاضیان کبک میتوانند در هر شغلی مشغول به کار باشند.

    ب. برنامه مهاجرت کبک تاکید بیشتری روی زبان فرانسه دارد


  8. یک متقاضی فدرال اگر قبل از لندینگ بگوید می خواهد در کبک بماند او را برای دریافت سی اس کیو به اداره مهاجرت کبک ارجاع می دهند و باید پروسه یک ماهه دریافت سی اس کیو را طی کند و پس از آن برای ثبت لندینگ مراجعه کند.

    حالا متقاضی فدرالی که گفته است قصد ماندن در کبک ندارد و لندینگ خود را ثبت کند پس از آن یک مقیم دایم کاناداست که بر اساس قانون حق دارد هر استانی را برای زندگی انتخاب کند و هیچ محدودیتی ندارد. بنابراین حتی اگر اعلام کنید قصد ماندن در کبک ندارید و بمانید هیچ مشکلی نیست.


  9. بله  شما با داشتن ویزای کانادا از هر مرزی م توانید وارد شوید فقط اینکه لندینگ شما ثبت خواهد شد.

    به عنوان مثال در زمان ورود به مونترال افسران مرزبان شما را به سمت دفتر اداره مهاجرت  برای ثبت لندینک راهنمایی می کنند. در این زمان شما با داشتن آدرس سکونت در ونکوور     (برای صادر شدن کارت اقامت)            اعلام می کنید که قصد ماندن در مونترال را ندارید.

    این زمان حدوداً 3 ساعت طول می کشد پس برای گرفتن پرواز به کبک دقت کنید.


  10. در 4 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

    اخذ ویزای skilled worker بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم دهید.

    لازم است موارد زیر را کسب نمایید:

    نامه پیشنهاد به کار از سمت یک کارفرمای کانادایی

    دریافت تاییدیه از HRDC منابع انسانی کانادا

     

    باید توجه داشت ویزای skilled worker طبق برنامه دولت فدرال و  ویزا skilled worker طبق برنامه ی کبک نیز با هم متفاوت هست. و هر کدام شرایط و امتیاز بندی متفاوتی دارند.


  11. اخذ ویزای skilled worker بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم دهید.

    لازم است موارد زیر را کسب نمایید:

    نامه پیشنهاد به کار از سمت یک کارفرمای کانادایی

    دریافت تاییدیه از HRDC منابع انسانی کانادا

     


  12. در 3 ساعت قبل، N.Admin گفته است :

    در این مدت برای او محدودیت های زیادی هست از جمله اینکه با ویزای F ساعات کاری محدود ست و با ویزای جی، نبایستی در امد ش بیش از در آمد J1باشد. البته همیشه راه فرار دارد ولی به هر حال محدودیت نیز وجود دارد.

     

     

     

                                                                                                                              

     

    ودر مورد ویزاهایB2 اجازه ی کار ندارند.


  13. همین طور  خانم سارا.

     با توجه به اینکه برای این نوع ویزا multi تعلق میگیرد فرد بعد از گرفتن پاسپورت جدیدش در آخرین سفر خود  به کانادا باید به اداره ی مهاجرت کانادا مراجعه کرده تا شاید بتوان از این طریق از مانده زمان ویزای خود استفاده کند ولی معمولا بعد از 4 سال pr  نیز صادر خواهد شد.

    1 کاربر پسند دیده است

  14. در هم اکنون، حسام نیک نام گفته است :

    آدرس پزشک معتمد زا از کجا می تونم کسب کنم؟

      مدت این ویزا معمولا چقدر است؟

    آدرس پزشک معتمد هم  جهت راحتی شما در سایتمان  قسمت type ویزاها درج شده است.

    و مدت  سوپرویزا 10 ساله است.

    موفق باشید  


  15. نوه یا فرزند که اقامت کانادا را دارند دعوت کننده باشند که تمکن مالی آنها24000 دلار در سال- حدود 85 میلیون تومان در سال - باشد.

    البته دعوت کننده باید بیمه ی خدمات درمانی شخص را در کانادا تا 1 سال تامین کند که در مدارک تسلیمی به سفارت باید وجود داشته باشد.

    نکته ای دیگر که دعوت شونده باید تحت معاینه ی پزشک معتمد سفارت کانادا قرار گیرد.


  16.  سلام و خسته نباشید :)

     واقعیت این است که امریکا مهمترین هدفش در جذب فرد داشتن تمکن مالی یا به نوعی وضعیتمالی خوب است.

     ولی برای شما نوعی هم راهی هست که می توانید از تایپ ویزایEB3 نیز استفاده کنید. 

     مهاجرت از طریق مشاغل ساده خود  ارزانترین و سریعترین راه برای اقامت دائم و GREEN CARD  نیز هست.

     پس علاوه بر ماندن در ایران بهترین راه دیگری هم دارید.


  17. در 15 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

    مهم ترین محدودیت ش این است که پس از فارغ التحصیلی از شما می خواهند دو سال در خارج از ایالات متحده و در کشور مبدا تان به کار بپردازید پیش از اینکه  به ایالات متحده بازگردید (راه هایی برای حل این محدودیت وجود دارد، مثل اینکه با دولت ایالات متحده توافق بکنید که همان دو سال را در مناطق محروم تر کار کنید. اما به دلیل پیچیدگی هایش، گزینه مطلوب تری نیست).

    ویزای J1 محدودیت های دیگری هم دارد مثل اینکه مجموعا ۵ سال بیشتر نمی تواند تمدید بشود و بسیاری مراکز، برای تمدید بیش از یک سال ش، قوانین خودشان را دارند.


  18. در 41 دقیقه قبل، نیک روزان گفته است :

    محدودیتهای ویزا برای افراد DEPENDENT چست؟مثلا برای ویزای j2

    در این مدت برای او محدودیت های زیادی هست از جمله اینکه با ویزای F ساعات کاری محدود ست و با ویزای جی، نبایستی در امد ش بیش از در آمد J1باشد. البته همیشه راه فرار دارد ولی به هر حال محدودیت نیز وجود دارد.

     

                                                                                                                              


  19. در 36 دقیقه قبل، نیک روزان گفته است :

    و سوالی دیگر که محدودیت خود ویزای J1 برای گرفتن دوباره ی ویزای امریکا چیست؟

     مثلا نباید  چند سال از آن بگذرد تا بتوانیم دوباره برای ویزای توریستی و یا اقامتی آن اقدام کنیم؟

    مهم ترین محدودیت ش این است که پس از فارغ التحصیلی از شما می خواهند دو سال در خارج از ایالات متحده و در کشور مبدا تان به کار بپردازید پیش از اینکه  به ایالات متحده بازگردید (راه هایی برای دور زدن این محدودیت وجود دارد، مثل اینکه با دولت ایالات متحده توافق بکنید که همان دو سال را در مناطق محروم تر کار کنید. اما به دلیل پیچیدگی هایش، گزینه مطلوب تری نیست).


  20. در هم اکنون، N.Admin گفته است :

    سلام و ممنون ازاعتماد شما .

     حقوق دریافتی باید به ریال باشد(واحد جاری کشور)

     و سوالهایی از قبیل -آیا قصد جاسوسی در زمان اقامت در امریکا را دارید و یا آیا شکنجه گر تا به حال بوده اید و....- که در قسمت security question  بیان شده و تبعاً پاسخ به این سوالات NO خواهد بود. 

    البته که پیشنهاد ما هم به شما سپردن فرم به مشاورین ماست.چون  هرگونه اشتباه در تکمیل این فرم به رد درخواست متقاضی منجر می شود. از آن جایی که شرایط و اطلاعات متقاضی از این طریق به سفارت اعلام می گردد، تصمیم گیری اولیه در خصوص تعلق گرفتن یا نگرفتن ویزا صرفا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم صورت می گیرد,

    لازم نیست فرم را ذخیره نمایید، با استفاده از شماره بارکدی که قبلا یادداشت کرده اید، می توانیم به اطلاعات فرم دسترسی پیدا کنیم.

     

    کافی ست فرم فارسی DS-160 را دانلود کرده و به صورت فارسی پر نمایید و به ما بسپارید.


  21. سلام و ممنون ازاعتماد شما .

     حقوق دریافتی باید به ریال باشد(واحد جاری کشور)

     و سوالهایی از قبیل -آیا قصد جاسوسی در زمان اقامت در امریکا را دارید و یا آیا شکنجه گر تا به حال بوده اید و....- که در قسمت security question  بیان شده و تبعاً پاسخ به این سوالات NO خواهد بود. 

    البته که پیشنهاد ما هم به شما سپردن فرم به مشاورین ماست.چون  هرگونه اشتباه در تکمیل این فرم به رد درخواست متقاضی منجر می شود. از آن جایی که شرایط و اطلاعات متقاضی از این طریق به سفارت اعلام می گردد، تصمیم گیری اولیه در خصوص تعلق گرفتن یا نگرفتن ویزا صرفا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم صورت می گیرد,

    لازم نیست فرم را ذخیره نمایید، با استفاده از شماره بارکدی که قبلا یادداشت کرده اید، می توانیم به اطلاعات فرم دسترسی پیدا کنیم.

     


  22. در هم اکنون، سامانتا تهرانی گفته است :

    سایتتون رو خواندم اطلاعات زیادی کسب کردم , فقط یک سوال ؟

    اگر بورس تحصیلی برای دانشگاههای معتبر امریکا بگیریم , آیا جزو ویزای  افراد  با توانایی خاص می شویم؟

     نه کاملا متفاوت هست و شرایط  و مشخصات آنها متفاوت هست.

    کسی که بورسیه گرفته از تایپ ویزای فرصت مطالعاتی درخواست ویزا میکند و حداکثر تا 2 سال هست.

    ولی ویزای افراد با توانایی های خاص خود تایپ  یگانه ای دارد(O-1A و O1B)که این افراد می توانند تا زمانی که پرونده ی مهاجرتی آنها در سازمام مهاجرت در حال بررسی است ,در امریکا بمانند.

     و دیگر موارد که پیشنهاد من به شما مطالعه ی بیشتر در سایت قسمت ویزای امریکا نیز می باشد.

    موفق باشید.

    2 کاربر پسند شده

  23. در 5 ساعت قبل، سامانتا تهرانی گفته است :

    مدت ویزای تحصیلی چطور؟

    ویزای دانشجویی F1برحسب مدت زمان تحصیل در امریکا متفاوته اما اگر فرصت مطالعاتی J1 باشه تا 2 سال معتبره و پس از اون متقاضی باید خاک امریکا رو ترک کنه.