• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

N.Admin

Members
  • تعداد ارسال ها

    64
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط N.Admin


  1. نه ویزای کار فدرال نیازی به انگشت نگاری و مصاحبه ندارد.

     فقط کافی است پاسپورت و ایمیل سفارت مبنی بر تایید ویزا را به ما بدهید تا به نوعی پیکاپ برای لیبل ویزا روی پاسپورت شما انجام دهیم.


  2. ویزای چندبارورود(multiple) به مهمانان اجازه می‌دهد تا بدون درخواست مجدد ویزا، به کشور کانادا رفت و آمد داشته باشند. این ویزا می‌تواند برای بیش از ۱۰ سال یا یک ماه پیش از انقضای پاسپورت‌تان، اعتبار داشته باشد شما باید پیش از سپری‌شدن موعد ویزای خود وارد کشور کانادا شوید.
    ویزای یکبار ورود(single) به شما اجازه می‌دهد تا تنها یکبار وارد کشور کانادا شوید. زمانی که شما کشور کانادا را ترک می‌کنید، برای سفر مجدد و ورود به کانادا به ویزای جدیدی نیاز خواهید داشت.


  3. در 3 ساعت قبل، Admin گفته است :

     

     

    د ر ایمیل جویا شدن از دلیل ریجکتی کفایت می کند.چون قبلاً در زمان مصاحبه شرایط شما گرفته شده است.

     زبان نوشتاری فارسی و انگلیسی فرق ندارد و معمولاً بعد از 2 روز  سفارت پیگیری و پاسخ خواهد داد.

    1 کاربر پسند دیده است

  4. در 6 دقیقه قبل، sara گفته است :

     با سلام. برای گرفتن ویزا آیا داشتن کار دولتی تاثیر گذار است؟

                         در صورت پاسخ مثبت آیا سابقه شغل دولتی برای اقوام هم تاثیرگذار است؟

     

    در 6 دقیقه قبل، sara گفته است :

     با سلام. برای گرفتن ویزا آیا داشتن کار دولتی تاثیر گذار است؟

                         در صورت پاسخ مثبت آیا سابقه شغل دولتی برای اقوام هم تاثیرگذار است؟

    سلام

    شغل دولتی لزوماً تاثیر ندارد ولی فعالیت های سیاسی دولتی خود باعث دقت بیشتر برای دادن ویزا و  FPI CHEKمی گردد.

        و این حساسیت صرفاً در مورد خود شخص وجود دارد.