• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

sara.d

Members
  • تعداد ارسال ها

    2
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های sara.d

  1. ویزای شغلی

    ویزای برای ویزا شغلی باید چه مدارکی داشته باشیم؟ درصد ویزا شدن از این طریق چقدر است؟
  2. سوپر ویزا

    validity period برای پاسپورتهای ایرانی 5 سال هست.  با وجود اینکه شما فرمودید  س.پر ویزا 10ساله است. چه می شود