• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

mitra.sa

Members
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0 Neutral

درباره mitra.sa

  • درجه
    Newbie
  1. اقامت

     برای گرفتن اقامت باید 2 سال پیوسته موند یا 3 سال ؟
  2. federal-skilled worker

      و اینکه فامیل در کانادا داشته باشیم آیا تاثیر مثبت دارد؟ و بهتر است مطرح کرد؟
  3. federal-skilled worker

     سلام و خدا قوت من می خواهم از طریق فدرال برای ویزای کانادا اقدام کنم تعدادی سوال برایم ایجاد شده که اجازه ی پرسیدن از حضورتان دارم: سابقه کار الزلمی است؟ و آیا سابقه کار باید در زمینه ی رشته ی تحصیلی باشد؟