• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.

mitra.sa

Members
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط mitra.sa


  1. در هم اکنون، N.Admin گفته است :

    سابقه کار برای متقاضیان این ویزا یکی از معیارهای مهم نیز هست. و باید  دارای حداقل 1 سال سابقه کار  مداوم در حرفه ی مورد تایید اداره ی مهاجرت باشد.

     و الزامی به مربوط بودن رشته ی تحصیلی و سابقه ی کار نمی باشد.

      و اینکه فامیل در کانادا داشته باشیم آیا تاثیر مثبت دارد؟ و بهتر است مطرح کرد؟


  2.  سلام و خدا قوت

    من می خواهم از طریق فدرال برای ویزای کانادا اقدام کنم تعدادی سوال برایم ایجاد شده که اجازه ی پرسیدن از حضورتان دارم:

    سابقه کار الزلمی است؟

    و آیا سابقه کار باید در زمینه ی رشته ی تحصیلی باشد؟