• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.
  • 0

تحصیل در امریکا در مقطع دکترا

سوال

ارسال شده در

در حال گرفتن  پذیرش از دانشگاههای امریکا  هستم. از این بابت سوالاتی داشتم که قبل از اقدام لازم است بدانم ,ممنون میشوم پاسخگو باشید.

بعد از گرفتن پذیرش از دانشگاه امریکا مراحل کارم چگونه هست؟ از ابتدا سوال دارم.

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ارسال شده در

 خوشحال می شویم کمکتون کنیم.

شما باید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید یعنی یا در گروه F1 و یا در گروهM1 قرار میگیرید که با توجه به پذیرش شما در دانشگاه در گروهF1خواهید بود.

  • ویزای جنرال دانش آموزان و دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی F
  • ویزای فرصت مطالعاتی J
  • دانش پژوهان مراکز و موسسات فنی حرفه ای M.

در صورت داشتن همراه مانند همسر آنان ویزای F2, J2, M2 دریافت می کنند. پس از پذیرش از سوی مرکز آموزشی امریکایی، متقاضیF و M فرم I-20 (و متقاضی J فرم DS-2019) دریافت می کند.
 نکته ی مهم که حتما باید توجه کنید این است که شما  باید پیش از تاریخ درج شده در I-20 در مصاحبه حضور یابید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، N.Admin گفته است :

 خوشحال می شویم کمکتون کنیم.

شما باید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید یعنی یا در گروه F1 و یا در گروهM1 قرار میگیرید که با توجه به پذیرش شما در دانشگاه در گروهF1خواهید بود.

  • ویزای جنرال دانش آموزان و دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی F
  • ویزای فرصت مطالعاتی J
  • دانش پژوهان مراکز و موسسات فنی حرفه ای M.

در صورت داشتن همراه مانند همسر آنان ویزای F2, J2, M2 دریافت می کنند. پس از پذیرش از سوی مرکز آموزشی امریکایی، متقاضیF و M فرم I-20 (و متقاضی J فرم DS-2019) دریافت می کند.
 نکته ی مهم که حتما باید توجه کنید این است که شما  باید پیش از تاریخ درج شده در I-20 در مصاحبه حضور یابید.

 

ویرایش شده در توسط N.Admin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 2 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

ممنون از لطف شما.

در صورتی که وقت امریکای من  تا تاریخ درج شده در I20 برقرار نشود چه باید کرد؟

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در صورتی که اولین وقت موجود دیرتر از این زمان است، یا باید تقاضای وقت فوری دهید و یا با دانشگاه مکاتبه نمایید تا I-20 شما با تاریخ جدید دوباره صادر شود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 1 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

در صورتی که اولین وقت موجود دیرتر از این زمان است، یا باید تقاضای وقت فوری دهید و یا با دانشگاه مکاتبه نمایید تا I-20 شما با تاریخ جدید دوباره صادر شود.

برای گرفتن وقت چه کار باید کرد؟ و چگونه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

 پس از پرداخت واریزی سفارت که برای ویزای دانشجویی ۱۶۰ دلار امریکاست، تاییدیه وقت سفارت برای شما یا مشاورتان ارسال می گردد، این برگه را که شامل اطلاعات قرار ملاقات و شماره MRV می شود، پرینت بگیرید و در روز مصاحبه با خود ببرید. 

یکی از موارد تاثیر گذار در روز مصاحبه، فرم DS-160 است؛ حتما صفحه تاییدیه DS-160 Confirmation Page را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

همچنین پرداخت هزینه SEVIS باید انجام داده شود. این مبلغ برای متقاضیان F1,M1 200 دلار و برای متقاضیان J1 180 دلار امریکا می باشد. معمولا پس از پرداخت سویس، اصل رسید آن به آدرس اعلام شده در فرم I-901 ارسال می گردد، اما تاییدیه آن به صورت آنی صادر میشود. بنابراین کافیست برگه SEVIS Fee Payment Confirmation را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه به سفارت ارائه نمایید.
 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 2 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

 پس از پرداخت واریزی سفارت که برای ویزای دانشجویی ۱۶۰ دلار امریکاست، تاییدیه وقت سفارت برای شما یا مشاورتان ارسال می گردد، این برگه را که شامل اطلاعات قرار ملاقات و شماره MRV می شود، پرینت بگیرید و در روز مصاحبه با خود ببرید. 

یکی از موارد تاثیر گذار در روز مصاحبه، فرم DS-160 است؛ حتما صفحه تاییدیه DS-160 Confirmation Page را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

همچنین پرداخت هزینه SEVIS باید انجام داده شود. این مبلغ برای متقاضیان F1,M1 200 دلار و برای متقاضیان J1 180 دلار امریکا می باشد. معمولا پس از پرداخت سویس، اصل رسید آن به آدرس اعلام شده در فرم I-901 ارسال می گردد، اما تاییدیه آن به صورت آنی صادر میشود. بنابراین کافیست برگه SEVIS Fee Payment Confirmation را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه به سفارت ارائه نمایید.
 

   پر کردن این فرم ها را خودمان هم میتوانیم انجام دهیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

بله می توانید ولی پیشنهاد ما این است که با مشاوران خود بسپارید چرا که  شرایط کلی شما توسط این فرم به سفارت اعلام می گردد. گاهی پیش از ورود متقاضی به سفارت، تصمیم گیری در خصوص ویزا شدن یا نشدن وی صرفا برطبق همین فرم صورت می گیرد. اگر شخصا اقدام به تکمیل این فرم می کنید، نهایت دقت و حوصله را در جواب دادن به سوالات به خرج دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

شما واقعاً با صبر و حوصله  تمام جواب سوالاتم را دادید,.,کمال تشکر و امتنان را دارم.فقط اندک سوال دیگر باقی می ماند,

در سفارت مطلبی خاصی هست که بهتر است بیان کنم ؟ چقدر تایم مصاحبه طول می کشد؟

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

معمولا نکاتی که بیشتر مورد توجه سفارت قرار می گیرد شامل تمکن مالی فرد متقاضی یا ساپورتر وی و قصد بازگشت او به کشور مبدا می باشد. داشتن پذیرش از دانشگاهی معتبر نیز قطعا تاثیر گذار خواهد بود. حتما در روز مصاحبه، علاوه بر مدارک تحصیلی، سایر مدارک شخصی، مالی و شغلی کمک کننده را همراه داشته باشید، مشاوران ایران آنکارا در آماده سازی این مدارک شما را یاری خواهند داد.

همان طور که گفتیم در خیلی موارد قبل از مصاحبه با فرد تصمیم در مورد ویزا دادن بر اساس مدارک(DS-160 و...) گرفته شده.

مصاحبه شما با سفارت بیشتر از ۱۰ دقیقه زمان نخواهد برد. شما باید بتوانید در طول این مدت افسر صدور ویزا را متقاعد نمایید که صلاحیت ورود به خاک امریکا را دارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری