• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.
  • 0

guidance

سوال

ارسال شده در

با سلام و خدا قوت . بهترین و یاده ترین روش برای مهاجرت به امریکا کدام می دانید؟

حدود 60 سال ودارای شرکتی هستم.مدرک زبان هم ندارم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام .

آسان ترین و مطمئن ترین راه اخذ گرین کارت و پس از آن شهروندی ایالات متحده، سرمایه گذاری در امریکاست. هرچند که باتوجه به مبلغ سرمایه گذاری قابل توجه خواسته شده از سوی دولت امریکا، انواع آن متفاوت است.

ویزای سرمایه گذاری E2 خاص کسانیست که مایلند با میزان سرمایه گذاری کمتری وارد ایالات متحده شوند تا با شرایط تجاری و زندگی در این کشور به طور مستقیم آشنا شوند یا در این کشور بازنشست شوند.(حدود 100 تا 150 هزار دلار). که این خود شرایطی دارد .

وسرمایه گذاری EB-5  می تواندبدین شکل باشد که  یک شرکت تجاری جدید را تاسیس می کنند و یا وارد تجارتی فعال می شوند یا یک تجارت ورشکسته را می خرند و فرصت شغلی ایجاد می کنند. مطابق آن، سرمایه گذار می باید حداقل یک میلیون دلار در خاک امریکا سرمایه گذاری کند و ده نفر از شهروندان امریکایی را به استخدام خود در آورد. سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلاری صرفا خاص نواحی روستایی با نرخ بیکاری بالاست.

ویرایش شده در توسط N.Admin
1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در (ویرایش شده)

 تجارت در شرکت ورشکسته ,باید حداقل برای دو سال فعال بوده باشد.

ویرایش شده در توسط N.Admin
1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

و این ویزا نیاز به سابقه ی سرمایه گذاری ویا تحصیل مرتبط ندارد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

به نکته ی خوبی اشاره کردید ازمزایای سرمایه گذاری EB-5موارد زی نیز هست:
در این روش هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، نیازی به سابقه کاری و تحصیلی مرتبط نیست و الزامی به دانستن زبان انگلیسی وجود ندارد. به علاوه، متقاضیانی که با این ویزا وارد خاک امریکا می شوند؛ مختارند هر زمان که خواستند از امریکا خارج شوند و حتی به کار خود در کشورشان ادامه دهند ” منوط به این که از قوانین دولت امریکا در خصوص تحریم ها تخطی نکنند و قصد ترک اقامت امریکا را نداشته باشند.” 
متقاضی، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال آنها، آزادند در هر نقطه از ایالات متحده که مایل بودند به کار و تحصیل بپردازند و در همانجا بازنشست شوند؛ می توانند از مزایای تحصیل به عنوان یکی از شهروندان ایالات متحده برخوردار شوند و شهریه ای یکسان با یک امریکایی بپردازند؛ می توانند برای دیگر اعضای خانواده خود درخواست گرین کارت دهند و اسپانسر مالی آنها شوند.
هر ساله ۱۰ هزار ویزا برای سرمایه گذاران صادر می شود که نیمی از آنها سهمیه مراکز منطقه ای هستند.

2 کاربر پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

 و چه زمانی و چگونه به اقامت دائم امریکا خواهیم رسید؟ شرایطی دارد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

ملزومات دریافت شهروندی ایالات متحده امریکا برای مهاجران:

متقاضی باید:

  • حداقل پنج سال با اقامت موقت در ایالات متحده زندگی کرده باشد (پناهندگان، همسران شهرودان امریکا و سربازان ارتش امریکا از این قاعده مستثنی هستند.
  • حداقل نیمی از پنج سال را در امریکا حضور فیزیکی داشته باشد.
  • حداقل سه ماه در ایالتی که از آن جا درخواست شهروندی نموده، زندگی کرده باشد.
  • بیشتر از یک سال خارج از خاک امریکا نبوده باشد.
  1. حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
  2. باید پایبند به اصول اخلاقی ملی باشد.
  3. باید بتواند به سهولت انگلیسی صحبت کند و بنویسد.
  4. باید در امتحان مربوط به تاریخ و اصول سیاسی ایالات متحده پذیرفته شود.
  5. باید وفادارانه قسم بخورد و اصول قانون اساسی ایالات متحده را باور داشته باشد.
1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری