• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.
  • 0

محدودیت

سوال

ارسال شده در

محدودیتهای ویزا برای افراد DEPENDENT چست؟مثلا برای ویزای j2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ارسال شده در

و سوالی دیگر که محدودیت خود ویزای J1 برای گرفتن دوباره ی ویزای امریکا چیست؟

 مثلا نباید  چند سال از آن بگذرد تا بتوانیم دوباره برای ویزای توریستی و یا اقامتی آن اقدام کنیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 36 دقیقه قبل، نیک روزان گفته است :

و سوالی دیگر که محدودیت خود ویزای J1 برای گرفتن دوباره ی ویزای امریکا چیست؟

 مثلا نباید  چند سال از آن بگذرد تا بتوانیم دوباره برای ویزای توریستی و یا اقامتی آن اقدام کنیم؟

مهم ترین محدودیت ش این است که پس از فارغ التحصیلی از شما می خواهند دو سال در خارج از ایالات متحده و در کشور مبدا تان به کار بپردازید پیش از اینکه  به ایالات متحده بازگردید (راه هایی برای دور زدن این محدودیت وجود دارد، مثل اینکه با دولت ایالات متحده توافق بکنید که همان دو سال را در مناطق محروم تر کار کنید. اما به دلیل پیچیدگی هایش، گزینه مطلوب تری نیست).

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 41 دقیقه قبل، نیک روزان گفته است :

محدودیتهای ویزا برای افراد DEPENDENT چست؟مثلا برای ویزای j2

در این مدت برای او محدودیت های زیادی هست از جمله اینکه با ویزای F ساعات کاری محدود ست و با ویزای جی، نبایستی در امد ش بیش از در آمد J1باشد. البته همیشه راه فرار دارد ولی به هر حال محدودیت نیز وجود دارد.

 

                                                                                                                          

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 15 دقیقه قبل، N.Admin گفته است :

مهم ترین محدودیت ش این است که پس از فارغ التحصیلی از شما می خواهند دو سال در خارج از ایالات متحده و در کشور مبدا تان به کار بپردازید پیش از اینکه  به ایالات متحده بازگردید (راه هایی برای حل این محدودیت وجود دارد، مثل اینکه با دولت ایالات متحده توافق بکنید که همان دو سال را در مناطق محروم تر کار کنید. اما به دلیل پیچیدگی هایش، گزینه مطلوب تری نیست).

ویزای J1 محدودیت های دیگری هم دارد مثل اینکه مجموعا ۵ سال بیشتر نمی تواند تمدید بشود و بسیاری مراکز، برای تمدید بیش از یک سال ش، قوانین خودشان را دارند.

ویرایش شده در توسط N.Admin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ارسال شده در

در 3 ساعت قبل، N.Admin گفته است :

در این مدت برای او محدودیت های زیادی هست از جمله اینکه با ویزای F ساعات کاری محدود ست و با ویزای جی، نبایستی در امد ش بیش از در آمد J1باشد. البته همیشه راه فرار دارد ولی به هر حال محدودیت نیز وجود دارد.

 

 

 

                                                                                                                          

 

ودر مورد ویزاهایB2 اجازه ی کار ندارند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری