• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.
  • 0

مهاجرت به کانادا

سوال

ارسال شده در

درود بر شما.وقتتون بخیر

یک سوال آیا میشود بدون داشتن سابقه کاری و داشتن آیلتس و مدرک فوق دیپلم  با دارایی 400 میلیونی برای یک نوع ویزا سریع اقدام کرد ؟؟

اگر فرد دو همسر داشته باشد میتوان اسپانیر انها شد ؟

ممنونم از پاسخگویی شما

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ارسال شده در

در در 1/30/2016 at 16:39، Mohammad ariyan گفته است :

درود بر شما.وقتتون بخیر

یک سوال آیا میشود بدون داشتن سابقه کاری و داشتن آیلتس و مدرک فوق دیپلم  با دارایی 400 میلیونی برای یک نوع ویزا سریع اقدام کرد ؟؟

اگر فرد دو همسر داشته باشد میتوان اسپانیر انها شد ؟

ممنونم از پاسخگویی شما

 

 

سلام، سریع که نمیشه اقدام کرد معمولا ویزاهای مهاجرتی بررسیشون طولانیه.

نه این که دو همسر هم زمان داشته باشه با قوانین اونها مغایرت داره. برای یک نفرشون میتونه اقدام کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری