• اطلاعیه ها

    • پیام   ۱۶/۰۱/۲۳

      به فروم ایران آنکارا خوش آمدید.
  • 0

اقامت

سوال

ارسال شده در

 برای گرفتن اقامت باید 2 سال پیوسته موند یا 3 سال ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ارسال شده در

در 3 دقیقه قبل، mitra.sa گفته است :

 برای گرفتن اقامت باید 2 سال پیوسته موند یا 3 سال ؟

برای گرفتن تابعیت(citizenship) حضور 3سال ممتد از 4 سال و 4 سال متناوب از 5 سال مدنظر هست 
در مورد تمدید اقامت که حداقل 2 سال لازم است باید :

  • در پایان 5 سال اعتبار PR در کانادا حضور داشته باشند 
  • یک درخواست به دادگاه ارائه بدند تا در مورد اون تصمیم گیری شود و تا اعلام رای هم نباید از کانادا خارج شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری